Advertisement

Main Ad

Sharp: Ανακοίνωσε το πρώτο smartphone με κάμερα με αισθητήρα 1″ και το όνομα της Leica!

 



Ενώ αναφέραμε σήμερα ότι Huawei και Leica μάλλον δεν θα συνεχίσουν μαζί στις κάμερες των smartphone της πρώτης, η Sharp έκανε την έκπληξη!


Η Sharp ανακοίνωσε το smartphone Aquos R6 με έναν μεγάλο φακό Leica και έναν τεράστιο αισθητήρα 1 ιντσών!

Το smartphone έχει μία κάμερα, κάτι που λογικά οφείλεται στον τεράστιο αισθητήρα που δεν επιτρέπει την δημιουργία ενός module με πολλές κάμερες.

Ο αισθητήρας εικόνας είναι ανάλυσης 20 megapixels και ο φακός είναι της Leica, τύπου Summicron, με μέγιστο διάφραγμα f/1.9 και εστιακό μήκος 19mm. Επιπλέον βλέπουμε ότι η κάμερα έχει LED flash και ένα αισθητήρα time-of-flight.

Το Sharo Aquos R6 δεν είναι το πρώτο τηλέφωνο που διαθέτει έναν τόσο μεγάλο αισθητήρα – πρώτο ήταν το Panasonic Lumix CM1- αλλά είναι το πρώτο από έναν παραδοσιακό κατασκευαστή φορητών συσκευών με έναν αισθητήρα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για smartphone.

Στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά το νέο Aquos R6 έχει το οθόνη 6.6 ιντσών Pro IGZO OLED, ανάλυσης 2,730 x 1,260 pixels, με μέγιστη φωτεινότητα 2,000 nits και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 1 έως 240Hz. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Soc Snapdragon 888 της Qualcomm, 12 GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 5,000mAh.

Το Aquos R6 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021 στην Ιαπωνία μέσω των τηλεφωνικών εταιρειών NTT Docomo και SoftBank.

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που βλέπουμε από το νέο smartphone.
        
                       Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube εδώ!



  Μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ.

Στηρίξτε το PhotoGene και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μαςσε InstagramYouTube

Επιμέλεια άρθρου: Ιωαννίδης Γιώργος


Post a Comment

0 Comments